idealfitness.ro

Comenzi Telefonice: 0729 572 980

Termeni și Condiții

Conditii de utilizare  

    Folosirea sau comandarea produselor prin intermediu acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic, pe mail sau pe chat. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara.

Dreptul de autor

      Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, cod sursa si software), de catre orice persoana este interzisa.

Disponibilitatea si pretul produselor

      Produsele precum si ofertele prezentate pe site-ul idealfitness.ro sunt disponibile in limita stocului. idealfitness.ro nu se obliga sa livreze un produs , in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, chiar daca pe site apare informatia „in stoc” si nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor, acestea descriere fiind identice cu cele communicate de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si aspectului fara notificare prealabila de catre producatori. Preturile produselor aflate pe idealfitness.ro contin TVA 19% , dar nu includ cheltuielile de livrare si pot fi modificate fara o comunicare prealabila. Costurile finale sunt comunicate de catre operatorii nostri in momentul confirmarii comenzii.

Datele clientului

      Autentificarea, actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si a parolei de acces pe site-ul idealfitness.ro ii revine utilizatorului. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul idealfitness.ro

Livrare, facturare si plati

      Termenul de livrare obisnuit este intre 1 si 3 zile, insa acesta poate varia in functie produs si disponibilitatea acestuia. Pentru a va livra comanda acesta trebuie sa fie de minim 100 lei ( valoarea produselor ). In cazul in care alegeti plata prin OP, termenul de livrare se va masura din momentul dovedirii platii (OP cu stampila bancii) sau dupa intrarea banilor in contul idealfitness.ro. Mentionam ca in cazul comenzilor ce depasesc 2000 lei putem cere plata unui avans prin OP. In cazul in care la sosirea coletului observati ca pachetul dumneavoastra este avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

      Factura pentru produsele comandate va fi trimisa ulterior in plic prin posta, in termen de maxim 15 zile de la primirea produsului , deoarece produsele sunt trimise direct din depozite (pentru a grabi procesul) iar factura este trimisa de la sediul central, si va trebui sa asteptam rambursul pentru a face chitanta.

      Conform politicilor curieratelor la coletele ce depasesc 25 kg, sau nu pot fi duse de o persoana, va trebui ca agentul curierului sa fie ajutat pentru a putea duce coletul de la masina la usa clientului.

Garantie si Retur

      Toate produsele cumparate de pe site-ul idealfitness.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa pastrati cutia originala si toate accesoriile. Confirmarea comenzii de catre vanzator se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

      Produsul poate fi returnat numai daca este in conditiile in care a fost primit, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Dorinta de returnare a produselor se face numai in scris. Cheltuielile de transport (dus – intors) vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu permite revinderea ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a solicita o taxa ( intre 10% si 50% ) pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Coș de Cumpărături Închide