idealfitness.ro

Comenzi Telefonice: 0729 572 980

Cum Comand?

1. Alege categoria de produse:

 Categoriile de produse sunt amplasate în partea de sus a website-ului. Pentru a accesa produsele din respectiva categorie, trebuie doar să puneti click-ul peste titlul unei categorii. O dată ajunşi pe pagina unei categorii sau a unei subcategorii, veţi putea filtra produsele după anumite caracteristici (material, culoare), sau să le sortaţi după preţ.

2. Alege produsele:

Pe pagina unei categorii vă sunt afișate produsele disponibile și prețul fiecăruia. Pentru a merge mai departe pe pagina unui produs, puteți face click pe fotografie, pe titlul produsului sau pe butonul „Vizualizare”.

3. Pagina unui produs

Pe pagina unui produs găsiţi în partea dreaptă butonul de adăugare a produsului în coş. Aici puteţi alege detaliile produsului dorit (cum ar fi culoarea – pentru modelele care au mai multe variante de culoare).

4. Accesarea coșului de cumpărături

După adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, veţi primi un mesaj care vă informează care este valoarea comenzii până în acel moment. Aveţi opţiunile de a vizualiza coşul de cumpărături, de a trimite comanda (opţiune care vă duce pe pagina unde trebuie completate datele de facturare) sau de a vă continua cumpărăturile.

5. Completați datele de facturare

După ce aţi finalizat cumpărăturile, trebuie să completaţi datele de facturare şi livrare. Sunt necesare următoarele date: Numele dvs., Adresa de e-mail la care doriţi să primiţi confirmarea coemnzii şi factura proformă, un număr de telefon şi adresa de livrare a bunurilor comandate. Mai trebuie să alegeţi modalitatea de plată (Ordin de plată sau Plata Ramburs) şi datele de facturare: persoană fizică sau juridică. Înainte de a plasa comanda, trebuie să citiţi şi să fiţi de acord cu Termenii şi Condiţiile idealfitness.ro. Dacă doriţi să vă ţinem la curent cu noutăţile idealfitness.ro, vă rugăm să bifaţi „Abonare la newsletter”.

6. Comanda dvs. a fost preluată:

În cazul în care aţi ales să plătiţi prin Ordin de Plată / Transfer bancar, vi se va confirma preluarea comenzii, că urmează să primiţi un e-mail cu factura proformă şi detaliile plăţii pe care trebuie să o faceţi.

 
Coș de Cumpărături Închide